Вітаємо Вас на сайті психологоічної служби системи освіти КалинівкськоЇ ОТГ, Вінницької області!

середу, 25 січня 2023 р.

Превентивні заході серед дітей та молоді в умовах воєнного стану в Україні.

 

За темою «Про здійснення превентивних заходів серед дітей та молоді в умовах воєнного стану в Україні», 19 січня 2023 року в залі засідань Калинівського відділу освіти молоді та спорту зібралися заступники директорів з виховної роботи та педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти. Консультант ЦПР ПП Щьова Н.П. висвітлила питання організації превентивних заходів з учнівськими колективами та популяризації серед дітей переваг здорового способу життя.

Під час проведення заходу  психолог ЦПР ПП, Андрейко А.В. ознайомив слухачів з результатами моніторингу педагогічних працівників щодо здійснення превентивних заходів серед здобувачів освіти в умовах воєнного стану.

З метою підготовки педагогів до використання сучасних технологій, побудованих на інтерактивних формах роботи, Андрейко А.В. звернув увагу на основні групи методів тренінгової роботи із здобувачами освіти. Крім того, учасники зібрання мали змогу попрацювати практично в малих групах з аналізу критичних життєвих ситуацій, що в подальшому допоможе їм у практичній діяльності.




Досвідом роботи поділилась практичний психолог ліцею №3 м. Калинівки, Андрієвська Л.І., яка ознайомила педагогів досвідом впровадження програми виховних заходів: «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» в закладі освіти».




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.