Вітаємо Вас на сайті психологоічної служби системи освіти КалинівкськоЇ ОТГ, Вінницької області!

середу, 27 грудня 2023 р.

Опрацьовували методи підтримки та прийоми емоційного розвантаження дитини з ООП.

 

В залі засідань відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради 27.12.2023 р. для асистентів вчителів ЗЗСО проведено семінар - практикум: "Методи психологічної підтримки учнів  з ООП у закладі освіти під час війни." 
Під час зустрічі особлива увага приділялась психологічній підтримці не лише дітей з ООП, а й дорослих, які їх оточують – батьків та педагогів.
Окремим питанням було надання першої психологічної допомоги яку можуть надавати не лише практичний психолог, а також вчитель, який знайомий  з правилами надання першої психологічної допомоги. Її надання не передбачає  значної професійної підготовки, достатньо педагогічних знань, отриманих в межах загальноосвітнього психологічного інформування, і природної здатності проявляти співчуття, людяність. 

Присутні з психологом опрацювали методи підтримки  та прийоми емоційного розвантаження дитини з особливими освітніми потребами.


І на завершення, учасники подбали про свій власний ресурс призначений для того, щоб допомогти зрозуміти і управляти своїм емоціями.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.