Вітаємо Вас на сайті психологоічної служби системи освіти КалинівкськоЇ ОТГ, Вінницької області!

четвер, 22 лютого 2024 р.

Фахівці обговорили шляхи співпраці.

В залі засідань відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради 22.02.2024 року центр професійного розвитку педагогічних працівників Калинівської міської ради провів для соціальних педагогів та практичних психологів ЗЗСО, ЗДО семінар - практикум на тему: «Соціально-педагогічний супровід та психологічна корекція дитини ООП із врахуванням різних нозологій в аспекті надзвичайної ситуації». Метою заходу є оволодіння навичками та обмін досвідом надання першої психологічної допомоги під час впливу психотравмуючої події на учасників освітнього процесу, забезпечення психолого-педагогічного супроводу дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, сімей Захисників та Захисниць України та наданні їм необхідної психологічної підтримки та здійснення психолого-педагогічного супровід дітей/учнів закладів дошкільної та загальної середньої освіти, В рамках співпраці на захід були запрошені психологи ГФ Ветеран Хабу та КУ Територіального центру надання соціальних послуг. Учасники спільно із запрошеними гостями обговорили шляхи співпраці у здійсненні супроводу супроводу дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, сімей Захисників та Захисниць України 


В другій частині заходу, відповідно до теми семінару була проведена практика з Арт - терапії у корекційній роботі з дитиною із ООП із врахуванням різних нозологій, практичним психологом Ліцею с. Павлівка.



І на завершення, переможець обласного етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичнихпсихологів і соціальних педагогів«Нові технології у новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми», практичний психолог ліцею №3 м. Калинівки Надія Стаднік представила авторську роботу: Корекційну програму "Супергерой перемагає свої переживання". Вітаємо переможця! 






Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.